Ruilen & Retourneren & Retourformulier

Ruilen & Retourneren bij We Love Musthaves
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Lees hieronder hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. Vergeet het ingevulde retour formulier en de factuur niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken! De consument draagt de kosten voor de retourzending.

 

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren

* Retourneren binnen kan binnen 14 dagen, we vragen je echter binnen 7 dagen te retourneren omdat we dan snel weer iemand anders blij kunnen maken met het artikel dat je terug stuurt.
* De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd
* Beautyartikelen, oorbellen en lingerie kunnen niet geretourneerd worden
* AFGEPRIJSDE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN, DEZE ACCEPTEREN WE DUS OOK NIET BIJ RETOUR EN WORDEN TERUG GESTUURD. 
* Bikini's kunnen worden omgewisseld voor een ander model of maat, bij retour krijg je een tegoedcode! 

 

LET OP! De consument draagt de kosten voor de retourzending.

 

Wat moet je doen als je jouw musthave wilt terugsturen of omruilen? 
* DOWNLOAD HIER HET BENODIGDE RETOURFORMULIER WAT JE NODIG HEBT OM JOUW MUSTHAVE(S) TE RUILEN EN OF TERUG TE STUREN.

Vul het retourformulier volledig in en stuur deze samen met je factuur mee in je retourzending.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 werkdagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. 
Indien de je het voordeel hebt genoten van de gratis verzendkosten boven de 50 euro en het orderbedrag na retour lager is dan 50 euro heeft We Love Musthaves het recht de verzendkosten alsnog in rekening te brengen door het terug te storten bedrag of tegoedcode te verminderen met de te betalen verzendkosten. 

 

RETOUR ADRES (retouren worden alleen op dit adres in ontvangst genomen).
We Love Musthaves

Postbus 36
5060 AA Oisterwijk

 

Let op! Bij het retourneren van de volgende punten ontvang je shoptegoed te besteden in onze webshop in plaats van het aankoopbedrag:
* Musthaves die zijn besteld met het gebruik van een kortingscode van WLM
* Musthaves die zijn besteld met het gebruik van een cadeaubon van WLM  
* Bij retour van bikini's 

Mocht je een van deze punten retour zenden krijg je van ons achteraf een tegoedbon en of kortingscode gemaild, ter waarde van het aankoopbedrag van de geretourneerde musthave/s. De kortingscode en of tegoedbon is slechts 1 maal te gebruiken en onbeperkt houdbaar. 

Bij retour verlangen we dat onze musthaves geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) orginele verpakking worden geretourneerd (bij de kleding moet het kaartje er nog aanzitten, bij accessoires moeten deze in de WLM verpakking worden geretourneerd, etc.).  Indien een musthave wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen of wat stinkt naar bijvoorbeeld rook, zullen wij van We Love Musthaves jouw via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.* Download hier het Retourformulier