Over ons

We Love Musthaves is de nummer 1 webshop waar je alle musthaves kan vinden die zijn geïnspireerd op de laatste catwalkstijlen, trends, celebs, it-girls, bloggers & fashiontrends. 

Dagelijks speuren wij van het We Love Musthaves team diverse magazines door, surfen we het net af naar trends en zijn we op de hoogte van alles wat er dagelijks gebeurt rondom social media zoals: Twitter, Facebook, Pinterest, Fashiolisata en Instagram. We doen per dag en tijdens onze inspiratietrips veel ondekkingen op en proberen dit goed bij te houden zodat we tijdens de inkoop de beste musthave items kunnen selecteren en deze kunnen aanbieden in onze webshop.
Fashionistas met verschillende stijlen kunnen in onze webshop terecht want we hebben voldoende keus, van look-a-like catwalk en designer items, musthave it-bags tot fashionable accessoire items waar je zeker hebberig van wordt! 

Waarom We Love Musthaves?
Door dagelijks te zoeken en speuren naar de nieuwste trends en musthaves hebben we vaak als eerste de uniekste fashionable up-to-date fashion finds op musthave gebied en dat krijgen we ook van al onze fans te horen! We gaan ook vaak diverse steden af om inspiratie op te doen, dit is ook te volgen op onze blog.
Fashionista's die in onze webshop shoppen weten zeker dat ze met iets unieks rondlopen, een echte musthave! 

Social Media
We Love Musthaves houdt alles bij op social media gebied. Zo onderhouden wij een blog, Facebook pagina, kun je ons volgen op Twitter en op de hoogte blijven via Instagram! Via al deze wegen wordt je 24/7 onderandere op de hoogte gehouden van alle up-to-date nieuwtjes & pics rondom de musthaves van het moment, onze slogan luidt dan ook: "Your daily dose of fashion inspiration". Door actief te zijn op alle Social media fronten onderscheid dit We Love Musthaves van de andere webshops en concurrentie omdat, we het publiek op deze manier op de hoogte houden van meer dan alleen de musthaves uit de webshop! 

We willen het publiek amuseren, informeren en kennis mee geven van alles van wat er rondom de fashionscene speelt. 

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief: "Your weekly dose of fashion inspiration"
Wekelijks wordt er door ons een nieuwsbrief via de mail verzonden met hierin de laatste info over onze nieuwste collecties, trends, sneak peeks, win acties, welcome back items en nog veel meer!


Volg "We Love Musthaves" op Facebook, Fashiolista, Pinterest, Instagram en Twitter. 

XOXO
Bedrijfsgegevens
We Love Musthaves

Postbus 36
5060AA Oisterwijk
E: [email protected]

Btw nummer
NL204133312B01
Bankgegevens

Postbank
7198298 ter naam van: We Love Musthaves
Kamer van Koophandel
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Tilburg onder het registratienummer 54857988.