Bezorgen & levertijd

Als je een musthave bij ons besteld is het natuurlijk logisch dat je deze zo snel mogelijk wilt ontvangen, daarom proberen wij ons best te doen om de bestelde musthaves zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren.

Als de musthaves bij ons op voorraad zijn, worden deze zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Mocht het voorkomen dat er een musthave bij je bestelling zit dat niet direct geleverd kan worden laten we je dit z.s.m. per mail weten en wordt er voor een passende oplossing gezorgd. 

 

De verzendkosten van onze musthaves
De standaardverzendkosten voor onze musthaves zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95,- voor België. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert. 

 

We Love Musthaves werkt samen met PostNL pakketdienst.
De meeste bestellingen in de webshop van We Love Musthaves worden geleverd met PostNL. Een paar voordelen van het verzenden met PostNL zijn:

  • Zodra wij een musthave aan PostNL hebben afgegeven, wordt deze binnen 24 uur aan je geleverd. Mocht je niet thuis zijn bij bezorging, dan ontvang je een "niet thuis bericht" daarmee kun je op de website van PostNL aangeven hoe je het pakketje alsnog in ontvangst
    kunt nemen, mocht dat niet lukken dan kun je het pakketje afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.
  • PostNL levert op de werkdagen maandag t/m vrijdag en op Zaterdag.
  • Zodra jouw bestelling is verzonden krijg je van ons een bevestigingsmail met een Track en Tracecode zodat je weet wanneer je, je musthave/s kunt verwachten. 

Heb je een belangrijke vraag over je bestelling of kom je er niet uit, wil je informatie over de levertijd van je bestelde musthaves of heb je een klacht?
Mail dan naar [email protected] Via deze mailbox beantwoorden we snel je probleem en behandelen we klachten zo spoedig mogelijk.