Ruilen & Retourneren & Retourformulier

Ruilen & Retourneren bij We Love Musthaves
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Lees hieronder hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren of ruilen. Vergeet het ingevulde retour formulier en de factuur niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken! De consument draagt de kosten voor de retourzending. LET OP! Items die wij te laat retour ontvangen worden niet geaccepteerd en direct terug gestuurd!

 

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren

* Retourneren of ruilen kan bij ontvangst van je musthave(s) binnen 14 dagen, we vragen je echter indien het mogelijk is om zo snel mogelijk te retourneren omdat we dan snel weer iemand anders blij kunnen maken met het artikel dat je terug stuurt.
* De artikelen dienen ongedragen te zijn (alleen gepast natuurlijk let bij het passen op make-up vlekken anders nemen wij het item niet meer retour) en alle tags zijn nog bevestigd
* Beauty artikelen & oorbellen mogen niet gedragen of gebruikt zijn ivm hygiëne. 
* Badmode mag alleen met de hygiëne strip nog in het broekje retour, en deze kunnen worden omgewisseld voor een ander model of maat. Anders krijgt men een tegoedcode. 

 

LET OP! De consument draagt de kosten voor de retourzending.

* Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track & Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

 

Wat moet je doen als je jouw musthave wilt terugsturen of omruilen? 
* DOWNLOAD HIER HET BENODIGDE RETOURFORMULIER WAT JE NODIG HEBT OM JOUW MUSTHAVE(S) TE RUILEN EN OF TERUG TE STUREN.

Vul het retour formulier volledig in en stuur deze samen met je factuur mee in je retourzending.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 werkdagen (nadat je een e-mail van ons hebt ontvangen met beoordeling of goedkeuring van je retour) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. 
Indien de je het voordeel hebt genoten van de gratis verzendkosten boven de 75 euro en het orderbedrag na retour lager is dan 75 euro heeft We Love Musthaves het recht de verzendkosten alsnog in rekening te brengen door het terug te storten bedrag of tegoedcode te verminderen met de te betalen verzendkosten. 

 

RETOUR ADRES (retouren worden alleen op dit adres in ontvangst genomen).
We Love Musthaves

Postbus 36
5060 AA Oisterwijk

 

Let op! Bij het retourneren van de volgende punten ontvang je shoptegoed te besteden in onze webshop in plaats van het aankoopbedrag:
* Musthaves die zijn besteld met het gebruik van een kortingscode van WLM
* Musthaves die zijn besteld met het gebruik van een cadeaubon van WLM  

Mocht je een van deze punten retour zenden krijg je van ons achteraf een tegoedbon en of kortingscode gemaild, ter waarde van het bestede kortingscode/cadeaubon/hygieneproduct bij de geretourneerde musthave/s. De kortingscode en of tegoedbon is slechts 1 maal te gebruiken en onbeperkt houdbaar. 

Bij retour verlangen we dat onze musthaves geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) orginele verpakking worden geretourneerd (bij de kleding moet het kaartje er nog aanzitten, bij accessoires moeten deze in de WLM verpakking worden geretourneerd, etc.).  Indien een musthave wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen of wat stinkt naar bijvoorbeeld rook, zullen wij van We Love Musthaves jouw via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.

*Tevens geven wij geen wasgarantie op onze Musthaves. 


* Download hier het Retourformulier